Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Huren in de Meeuwen Groningen


Zoekt u een duurzame en luxe uitgevoerde huurwoning in de veelzijdige wijk De Meeuwen?

De verhuur is gestart!
Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De woningen maken onderdeel uit van het plan De Meeuwen met in totaal 85 woningen. Naar verwachting worden de woningen opgeleverd in november/december 2021.

De ligging is zeer gunstig: in een gezellige buurt in de populaire wijk Oosterpoort, nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad. 
Zo uniek wonen in de mooie stad Groningen, is dat iets voor u? Zo de stad in lopen voor een kopje koffie? De kinderen lekker laten ravotten in de wadi? In De Meeuwen is dat allemaal mogelijk.

De woningen zijn zeer energiezuinig: een bodemwarmtepomp zorgt voor de vloerverwarming, vloerkoeling en warm water. Elektriciteit wordt deels opgewekt met eigen zonnepanelen. 
De wadi, waar het regenwater in wordt opgevangen, biedt ook ruimte en voedsel aan vogels en vleermuizen. En kinderen kunnen er beschut spelen. Voor het parkeren kunt u een parkeervergunning bij de Gemeente Groningen aanvragen.

Kortom: Huren in de Meeuwen betekent zorgeloos wonen in een energiezuinige en comfortabele woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Wilt u ook Huren in de Meeuwen?
U kunt zich via de button belangstelling inschrijven als belangstellende en een account aanmaken.
In dit eigen account kunt u zich online inschrijven op de bouwnummers van uw voorkeur.

Locatie